Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster is een handige tool voor roosters, urenregistratie en verlofadministratie. En nog veel meer.

Altijd je rooster bij de hand? Inzicht in gewerkte uren en salaris? Met Bedrijfsrooster kunnen werkgevers en werknemers naadloos samenwerken op het gebied van planning en administratie. De tool is sinds 2014 altijd en overal online beschikbaar via PC, tablet en mobiele telefoon.

Thingo verzorgt:

Concept & ExploitatieWebsiteApplicatieE-Business & Marketing
Check de website

BoekingsGroep

Gratis aanvragen zoeken voor uw bedrijf en direct één op één contact met de consument.

Het platform waar alle aanvragen van onze vergelijkingssites worden samengebracht. Aangesloten bedrijven worden zo van warme leads voorzien en kunnen direct online een offerte opstellen. BoekingsGroep werd in 2012 gestart, is inmiddels uitgegroeid tot het toonaangevend boekingsplatform in de touringcarbranche en breidt uit naar andere branches.

Thingo verzorgt:

Concept & ExploitatieWebsiteE-Business & Marketing
Check de website

Geiten Wollen Shirts

Geiten Wollen Shirts is onze popie jopie webshop met duurzame en fair trade kleding, van Haarlemse bodem.

Lekkere t-shirts, truien en hoodies, alles van organisch katoen en eerlijk gemaakt. Al in 2011 ontstond het idee voor deze groene webshop die met twee partners wordt gexploiteerd en voorzien van unieke prints. In 2014 wint het concept aan populariteit en is Geiten Wollen Shirts offline steeds vaker te zien.

Thingo verzorgt:

Concept & ExploitatieWebsiteWebshopiDEAL & Creditcard
Check de website

Camorra World

Online maffia game met meer dan 250.000 aanmeldingen en een hechte community.

In 2006 wordt Camorra World als pilot opgezet en sindsdien dagelijks gespeeld door jong en oud. Zij nemen de rol van een maffia figuur aan en strijden tegen duizenden anderen. Mede dankzij het unieke spelconcept en virale reclame is Camorra World uitgegroeid tot een van de succesvolste games in zijn genre. Het spel is in de browser en geheel gratis te spelen, terwijl bepaalde items ook tegen microbetaling verkrijgbaar zijn.

Thingo verzorgt:

Concept & ExploitatieMicropaymentsE-Business & Marketing
Check de website

Beachclub Titus

Beachclub Titus ontvangt gasten ook online, met een relaxte uitstraling en goed gevulde menukaart.

Naast borrelen op strand Kijkduin, kan er op de terrassen of in het restaurant ook heerlijk gegeten worden. En overdag wordt er vergaderd en getrouwd, 's avonds gefeest. De uitdaging was dit alles overzichtelijk te presenteren en nieuwe bezoekers om te vormen naar potentiële gasten. Om te kunnen blijven optimaliseren besteedt Titus het gehele online kanaal uit, van website tot AdWords campagnes.

Thingo verzorgt:

WebsiteE-Business & Marketing
Check de website

Geisha Fashion

Geisha Fashion verkoopt kleding in meer dan 15 landen, via winkels die snel te vinden zijn met de store locator.

Hoe presenteer je een kledingmerk ieder half jaar opnieuw via een website? Samen met IT Reklame ontwikkelden wij een oplossing die niet veel meer omhulst dan prachtig beeldmateriaal van Geisha zelf. Het maatwerk beheersysteem zorgt voor eenvoudige doorvoer van de collecties, die twee keer per jaar verschijnen. Alle verkooppunten worden uit het CRM systeem via een importeer module bijgewerkt in de store locator.

Thingo verzorgt:

WebsiteMaatwerk CMSApplicatie
Check de website